Sanaa

Tot het grondgebied van Jemen horen 200 eilanden. De hoofdstad en grootste stad is Sanaa. De oude stad van Sanaa blijft de beste plaats om de unieke Jemenitische architectuur te bewonderen, die een belangrijk deel uitmaakt van het erfgoed van het land. Sanaa biedt veel cultuur. Dankzij de levensstijl in Jemen en het vrijwel ontbreken van moderne industrie hebt u hier een unieke ervaring. Als u naar Sanaa reist voor zaken of ontspanning, boekt u uw hotelaccommodatie gegarandeerd voor de laagste prijs via onze service. We raden u in het bijzonder de Sanaa Mercure-middenklassehotels aan. Deze bieden de perfecte omgeving om u te ontspannen en de glorie van de oude stad te beleven.


Onze hotels in Sanaa

3-4 sterren hotels

2.17 k.m van het centrum

Reizigers die naar Sanaa gaan, zitten bij het viersterrenhotel Mercure Sanaa Al Saeed goed. Gelegen in het hart van de stad, vlakbij de zakenwijk, en ...

Waarom via AccorHotels.com boeken?

*De laagste prijzen gedurende de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen betrekking hebben op verschillende kamertypes. Afhankelijk van het land kunnen deze prijzen exclusief belasting, alleen inclusief btw of inclusief alle belastingen zijn (btw en toeristenbelasting). Waar prijzen exclusief belasting worden getoond, worden de belastingen (btw en/of toeristenbelasting) gespecificeerd tijdens de volgende stappen in het boekingsproces. De prijs staat pas vast op het moment dat een reservering gemaakt wordt.

De hotelclassificatie (1 tot 5 sterren in Frankrijk) voldoet aan de criteria zoals bepaald door lokale autoriteiten.

Boven Back to top