Hotel zoeken > Hotel per continent kiezen > Hotel Australië / Pacific > Hotel Australië > Hotel Sydney > Hotel The Rocks And Sydney Harbour

Een hotel boeken is nergens eenvoudiger. Welkom op accorhotels.com, Europa's grootste hotelgroep.

Hotels in Sydney Harbour en The Rocks


Met zoveel fantastische attracties op één plek is het goed te begrijpen waarom The Rocks en Sydney Harbour zo populair zijn. Van het beroemde Sydney Opera House, de Sydney Harbour Bridge en de charmante steegjes van The Rocks waarin het verleden van Sydney nog springlevend is, tot de natuurlijke schoonheid van de Royal Botanic Gardens - een bezoek aan Sydney Harbour en The Rocks wilt u niet missen.

Bezoekers die het gebied echt willen beleven kunnen deelnemen één van de vele excursies. Neem de veerboot om meer van de haven te zien - of maakt een tochtje met de jetboot en voel uw adrenaline stijgen! Blijf op het droge en maak een wandel- of fietstocht, neem deel aan de rondleiding door de gevangenis en kom meer te weten over het verleden van Sydney, leer fotograferen tijdens een fotoworkshop of houd een ouderwetse kroegentocht.

Snuif cultuur op in de Art Gallery van New South Wales of in een van de vele kunstgalerijen of musea in The Rocks. Bekijk de sterrenhemel in Sydney Observatory of bezoek een van de uitzichtpunten en parken, zoals First Fleet Park, Foundation Park en Dawes Point, of de top van Sydney Harbour Bridge.

Sydney Harbour en The Rocks vormen een gebied vol restaurants, bars, winkels en bezienswaardigheden, ideaal voor toeristen, met talrijke accommodaties. De rest van Sydney en de omgeving zijn gemakkelijk bereikbaar per ferry, bus, trein en tram, maar zo veel bezienswaardigheden voor de deur maken vertrekken naar een andere buurt niet eenvoudig.

Beste prijs garantie

Binnenstad

34 Harrington Street
The Rocks
2000 SYDNEY
AUSTRALIA

Het Harbour Rocks Hotel is ideaal voor uw verblijf in Sydney en wordt door veel reizigers bezocht. ... (Meer informatie)

Beste prijs garantie

Binnenstad

98 Gloucester Street
The Rocks
2000 SYDNEY
AUSTRALIA

Dit hotel ligt op een toplocatie in het historische Rocks-gebied en biedt een prachtig uitzicht op ... (Meer informatie)

Beste prijs garantie

Binnenstad

61 Macquarie Street
2000 SYDNEY
AUSTRALIA

Bent u klaar met vergaderen voor vandaag? Geniet in uw suite van de zonsondergang boven de haven ... (Meer informatie)Ontdek onze andere Accor bestemmingen : Sydney
The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour The Rocks and Sydney Harbour