Hotel zoeken > Hotel per continent kiezen > Hotel Australië / Pacific > Hotel Australië > Hotel Sydney > Hotel Sydney East

Een hotel boeken is nergens eenvoudiger. Welkom op accorhotels.com, Europa's grootste hotelgroep.

Hotels in Oost Sydney


Oost Sydney staat bekend om de prachtige stranden, de ontspannen levensstijl en het uitstekende aanbod aan cafés en restaurants. Het is zeker een bezoek waard voor iedereen die naar Sydney reist. De voorsteden van Sydney lopen van Watsons Bay in het noorden naar La Perouse in het zuiden, en omvatten de schoonheid en de sfeer van de stad.

Veel van de bekendste stranden zijn te vinden in Oost Sydney, waaronder het prachtige Bronte Beach, Coogee Beach, Clovelly Beach, Maroubra Beach en natuurlijk het wereldberoemde Bondi Beach. De stranden van Sydney zijn ideaal voor surfen, snorkelen, zonnen, mensen kijken en flaneren.

De strandcultuur is ook aanwezig in het dagelijks leven. Bezoekers kunnen snuffelen op de weekendmarkt en in de boetiekjes, ontspannen met een kopje koffie in een gezellig café aan het strand, of capoeira beoefenen bij het strand. Kunst en cultuur spelen een belangrijke rol in de oostelijke buitenwijken van Sydney. Een grote verscheidenheid aan galerijen en musea toont het werk van lokale en internationale kunstenaars.

Bezoekers die van winkelen houden, kunnen hun hart ophalen in de grote winkelcentra in Bondi Junction en Eastgardens. Voor een avondje uit is er een uitstekend aanbod aan bars, pubs, clubs en restaurants met een grote verscheidenheid aan gerechten. Bussen en treinen verzorgen het vervoer van en naar de oostelijke buitenwijken van Sydney. 30 minuten van Bondi naar het centrum en ongeveer een uur van Bondi naar de luchthaven.

Hotel ibis budget Sydney East

Zeer voordelig hotel

Beste prijs garantie

191-201 William Street
Kings Cross
2010 SYDNEY
AUSTRALIA

Dit betaalbare budgethotel ligt op een levendige locatie in de binnenstad, slechts een paar minuten ... (Meer informatie)

Hotel Mercure Sydney Potts Point

Hotel in middensegment

Beste prijs garantie

Binnenstad

226 Victoria Street
Corner Darlinghurst Road
2011 POTTS POINT
AUSTRALIA

Mercure Sydney Potts Point ligt in het hart van de regio Potts Point en het entertainmentgebied ... (Meer informatie)

Hotel Pullman Sydney Hyde Park

Hotel in topsegment

Beste prijs garantie

Binnenstad

36 College Street
2010 SYDNEY
AUSTRALIA

Vijfsterrenhotel Pullman Sydney Hyde Park ligt recht tegenover Hyde Park en midden in het ... (Meer informatie)Ontdek onze andere Accor bestemmingen : Sydney
Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East Sydney East