Hotel zoeken > Hotel per continent kiezen > Hotel Australië / Pacific > Hotel Australië > Hotel Sydney > Hotel Sydney Centre

Een hotel boeken is nergens eenvoudiger. Welkom op accorhotels.com, Europa's grootste hotelgroep.

Hotels in het centrum van Sydney


Voor de beste attracties, bezienswaardigheden, restaurants, bars en winkels moet u in het centrum van Sydney zijn. Bezoekers die in het centrum verblijven, hebben het beste van de stad naast de deur, waardoor het centrum de ideale keuze is voor iedereen die in Sydney verblijft. Het uitstekende openbaar vervoer maakt het mogelijk om met trein, bus, tram en veerboot door de hele stad en het omringende gebied te reizen.

Sydney is een cultureel centrum met uitstekende kunstgalerijen en musea, zoals de Art Gallery van New South Wales, het Museum of Contemporary Art, het Australian Museum, het Powerhouse Museum en het Justice and Police Museum. Bezoekers kunnen kennismaken met het boeiende verleden van Sydney door Hyde Park Barracks Museum, Cadmans Cottage, Customs House en Government House te bezoeken.

Voor bezoekers die meer geïnteresseerd zijn in shoppen is er een enorm scala aan winkelmogelijkheden. Van haute couture en klassieke vintage tot casual chic en marktkoopjes, er valt voor iedereen wel wat te vinden. Om uit te rusten en bij te tanken, kiest u uit een van de vele eetgelegenheden en restaurants.

Bezoek Chinatown voor dim sum, het Spaanse kwartier voor paella, Pyrmont voor de vismarkten, Circular Quay en The Rocks voor iets speciaals en Darling Harbour voor de sfeer en het uitzicht. Het centrum kent een fantastisch aanbod aan relaxte cafés voor een informele lunch of een ontspannen ontbijt, en een overvloed aan wijnbars, cocktailbars en kroegen voor een drankje of een avondje uit.

Hotel Mercure Sydney

Hotel in middensegment

Beste prijs garantie

Binnenstad

818-820 George Street
NSW
2000 SYDNEY
AUSTRALIA

Het centraal gelegen Mercure Sydney is de perfecte uitvalsbasis om de grote attracties van Sydney ... (Meer informatie)

Beste prijs garantie

Binnenstad

382 -384 Pitt Street
2000 SYDNEY
AUSTRALIA

Het hotel ligt midden in het zakendistrict van Sydney te midden van de levendige amusements- en ... (Meer informatie)

Hotel The Menzies Sydney

Hotel in middensegment

Beste prijs garantie

Binnenstad

14 Carrington Street
2000 SYDNEY
AUSTRALIA

Geniet van de beste locatie in de stad, vlakbij beroemde attracties en de prachtige haven van ... (Meer informatie)

Beste prijs garantie

Zakelijk district

61-101 Phillip Street
2000 SYDNEY
AUSTRALIA

Sofitel Sydney Wentworth is een beroemd vijfsterrenhotel dat op de werelderfgoedlijst staat en ... (Meer informatie)

Hotel Novotel Sydney Central

Hotel in middensegment

Beste prijs garantie

Binnenstad

169 179 Thomas Street
2000 SYDNEY
AUSTRALIA

Het hotel is centraal gelegen, vlakbij het centrale zakendistrict, het centraal station, uitgaans- ... (Meer informatie)

Hotel

Hotel in middensegmentOntdek onze andere Accor bestemmingen : Sydney
Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre Sydney Centre