Hotel zoeken > Hotel per continent kiezen > Hotel Australië / Pacific > Hotel Australië > Hotel Sydney > Hotel North Sydney

Een hotel boeken is nergens eenvoudiger. Welkom op accorhotels.com, Europa's grootste hotelgroep.

Hotels in Noord Sydney


Noord Sydney ligt net ten noorden van centrum van Sydney en is het op één na grootste commerciële district van de stad. Hoewel de nadruk ligt op de commercie, zijn er veel bezienswaardigheden, zoals parken, galerijen en musea, en veel goede restaurants, bars en winkels.

Lokale bezienswaardigheden zijn onder andere Don Bank Museum, Sexton’s Cottage Museum, Lavender Bay Gallery, Boomerang Aboriginal Art Gallery, Mary MacKillop Place Museum en May Gibbs' Nutcote - het huis van May Gibbs, de schrijfster van Snugglepot en Cuddlepie.

Door de week is het tijdens lunchtijd erg druk in de cafés, eetgelegenheden en winkels van Noord Sydney; ook zitten de bars en restaurants op vrijdagavond snel vol. Als commercieel centrum is het in Noord Sydney redelijk rustig in het weekend, maar met centrum en de bezienswaardigheden op slechts tien minuten met de trein of bus, is er altijd wel iets om bezoekers te vermaken.

Er zijn tal van attracties in de omgeving van Noord Sydney. Luna Park is zeer geschikt voor gezinnen, met retroattracties en een overvloed aan suikerspinnen. Balls Head Reserve is ideaal voor een picknick, wandeling of fietstocht, met prachtige uitzichten over Sydney. De Noord Sydney Oval biedt een breed scala aan sportevenementen, waaronder rugby, cricket en voetbal.

Een verblijf in Noord Sydney is ideaal voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers, en biedt gemakkelijk toegang tot de noordelijke voorsteden en stranden, evenals het centrum van Sydney.

Beste prijs garantie

Noord

200 - 212 Pennant Hills Road
2120 THORNLEIGH
AUSTRALIA

Ibis Sydney Thornleigh ligt gunstig in het noordwesten van Sydney, met gemakkelijke toegang tot ... (Meer informatie)

Hotel The Sebel Sydney Chatswood

Hotel in middensegment

Beste prijs garantie

Noord

37 Victor Street
2067 CHATSWOOD
AUSTRALIA

Dit hotel met appartementen ligt in het hart van Chatswood en biedt u directe toegang tot het ... (Meer informatie)Ontdek onze andere Accor bestemmingen : Sydney
North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney North Sydney