Hotel zoeken > Hotel per continent kiezen > Hotel Australië / Pacific > Hotel Australië > Hotel Sydney > Hotel Darling Harbour Precinct

Een hotel boeken is nergens eenvoudiger. Welkom op accorhotels.com, Europa's grootste hotelgroep.

Hotels in Darling Harbour


Darling Harbour zit vol met restaurants, cafés en bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen. Het is bijna onmogelijk om u te vervelen in Darling Harbour; er is veel te zien en te beleven voor jong en oud. Van Sea Life Aquarium Sydney, Wild Life Sydney Zoo en Madame Tussauds tot de Chinese Tuin van Vriendschap, in Darling Harbour is voor elk wat wils.

Kleine kinderen vermaken zich in de speeltuin van Darling Quarter, terwijl oudere kinderen hun vaardigheden kunnen testen met bowlen of lasergamen. De 9D Action Cinema en de IMAX bieden een mooie oplossing op een regenachtige middag, net als het Australian Maritime Museum en het Powerhouse Museum, waar regelmatig mooie tentoonstellingen worden gehouden.

Bezoekers kunnen vliegen in een Boeing 737-simulator bij Flight Experience Darling Harbour of het ruime sop kiezen op een jetboot of een tall ship uit de 19de eeuw. Ook kunt u zelf een boot huren en de haven op eigen houtje ontdekken. Wanneer het tijd is om te ontspannen, bezoekt u een van de uitstekende eetgelegenheden, vele met fantastisch uitzicht over de haven.

Darling Harbour is de ideale verblijfsplaats voor bezoekers die voor zaken of plezier naar Sydney komen. Het Sydney Convention and Exhibition Centre en het zakendistrict liggen net om de hoek voor zakelijke reizigers, terwijl de winkels en bezienswaardigheden net zo makkelijk te vinden zijn voor vakantiegangers. Het uitgebreide openbare ervoer zorgt ervoor dat u makkelijk naar de andere delen van Sydney reist.

Beste prijs garantie

Binnenstad

100 Murray Street
Darling Harbour
2009 PYRMONT
AUSTRALIA

Novotel Sydney on Darling Harbour bevindt zich te midden van de grootste attracties van Sydney, ... (Meer informatie)

Beste prijs garantie

Entertainmentdistrict

70 Murray Street
Darling Harbour
2009 PYRMONT
AUSTRALIA

Ibis Sydney Darling Harbour ligt in het hart van het toeristische gebied van Sydney en veel van de ... (Meer informatie)

Beste prijs garantie

Zakelijk district

17 Little Pier Street
2000 DARLING HARBOUR
AUSTRALIA

Het centraal gelegen Novotel Rockford Darling Harbour-district, midden in de historische, ... (Meer informatie)

Beste prijs garantie

Binnenstad

22 Shelley Street
King Street Wharf
2000 SYDNEY
AUSTRALIA

Geniet van onweerstaanbare charme aan het water op een van de populairste locaties van Sydney. Ibis ... (Meer informatie)Ontdek onze andere Accor bestemmingen : Sydney
Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct Darling Harbour Precinct