Hotel zoeken > Hotel per continent kiezen > Hotel Afrika > Hotel Egypte >Hotel Sharm el Sheikh

Wijzig uw zoekopdracht.

Help
 nacht(en)

Help Maak kennis met Le Club Accorhotels
Help

Hotel Sharm El Sheikh


Sharm el Sheikh is het grootste resort van Sinaï en wordt gezien als een van de meest bijzondere duiklocaties ter wereld.
Sharm el Sheikh is een voormalige havenstad die nu bekend staat om het gevarieerde aanbod van watersporten, de grote diversiteit van het onderwaterleven en andere natuurlijke attracties. Ook de witte zandstranden en het helderblauwe water trekken veel mensen naar Sharm el Sheikh. Overal in en rondom de stad ziet u bedoeïenen, kleurrijke tenten, bergen en zee. Ook woestijntours zijn hier zeer populair.
Geniet van een unieke zakenreis of vakantie in het Novotel-hotel aan de kust van Sharm el Sheikh. Boek hier en profiteer gegarandeerd van de beste prijzen in dit prachtige middenklassehotel.

Hotel Novotel Sharm El Sheikh

Resort,Oceaanzijde,Strand

Naama Bay
32 SHARM EL SHEIKH
EGYPT

Novotel Sharm El Sheikh is een 5-sterren hotel aan de pittoreske Naama Bay in de Egyptische ... (Meer informatie)Ontdek onze andere Accor bestemmingen : Egypte
Sharm El Sheikh Charm El Cheikh Sharm El Sheij Sharm El Sheikh Scharm El Scheich Sharm El Sheikh Szarm El Szejk 沙姆沙伊赫 Sharm El Sheikh Шарм-эль-Шейх SHARM EL SHEIKH Sharm El Sheikh シャルムエルシェイク 샤름 엘 셰이크 شرم الشيخ