Uw status

Uw punten

Nog punten of nachten

om uw kaart te ontvangen

 • Sélectionnez votre pays

  Onze aanbiedingen en acties


  Ga op wintersport met Mercure

  4 nachten voor de prijs van 3 in de Franse Alpen

  Meer informatie

  Winters beste keuze! Krijg uw verblijfspunten x3

  Boek nu en ontvang een gratis overnachting inclusief tickets voor een thermaalbad!

  Meer informatie

  Punten en kortingen bij autohuur!

  Meer informatie

  Ontdek al onze aanbiedingen

  Boek

  Verblijf in een Suite Novotel in Europa

  En ontvang 15 % korting plus uw punten x3! Verken Europa door middel van het bezoeken van één van de 28 Suite Novotels verspreid over Europa!

  Boek

  Plan een romantisch uitstapje

  Met de Pullman 'Time for Love' en Sofitel 'Romance Magnifique' actie verblijft u in één van de mooiste hotels waar u uw liefde kunt vieren voor elkaar. Verras uw geliefde met een overnachting in een van de deelnemende hotels en creëer prachtige herinneringen.

  Boek

  Spreekt u de taal van de Franse Rivièra?

  Vertrek uit de kou in Nederland en ga een zachte winter tegemoet in zuid-Frankrijk. Exclusief voor Le Club Accorhotels leden is er nu een actie: Gratis ontbijt, een Côte d'Azur Card en 500 bonus punten. Pak nu uw kans en uw koffers!

  Ik ben nieuwsgierig

  2 Nachten, punten X2, ontbijt inbegrepen

  Houdt u ook van een lekker ontbijt na een nacht goed slapen? Verblijf in een van onze ibis Hotels in België, Nederland of Luxemburg en geniet van onze voordelen.

  Boek

  Verken het Iberisch schiereiland, 2x!

  Verblijf twee keer in twee maanden in een Spaans of Portugees hotel en ontvang 500 extra bonuspunten. Geniet van de cultuur en het heerlijke eten terwijl u geniet van een rioja. Plan uw vertrek vandaag en wees klaar om te genieten.

  Boek

  Ontvang tot 30% korting en 500 punten.

  Vertrek naar het Verenigd Koninkrijk of Ierland en krijg korting plus bonus punten. Maak nu een city trip of verken plekken waar u nog nooit geweest bent.

  Boek

  Ga deze winter skiën in Frankrijk!

  Breng uw wintersport vakantie door in de Franse Alpen en de Pyreneeën! U krijgt in Mercure hotels vier nachten voor de prijs van drie. Inclusief ontbijt en diner. Als dat nog niet genoeg was verdubbelen wij ook uw punten!

  Boek

  Boedapest winterinvitatie

  Maak kennis met onze cultuur en beleef een unieke ervaring! Boek en ontvang een gratis overnachting inclusief tickets voor een thermaalbad. Daarnaast bieden we u triple Le Club Accorhotels-punten.

  • Punten verdienen
  • Punten gebruiken
  • Aanbiedingen van onze partners

  *Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

  Klantenservice
  Mobiele apps

  Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.