Uw status

Uw punten

Nog punten of nachten

om uw kaart te ontvangen

 • Sélectionnez votre pays

  Onze aanbiedingen en acties


  Wilt u weg uit Nederland?

  Verblijf minimaal 3 nachten en geniet van extra voordelen exclusief voor Le Club Accorhotels leden.

  Meer informatie

  Bezoek Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District

  Krijg gratis rondvaart kaarten en uw punten x3.

  Meer informatie

  Speciale aanbieding voor de EXPO 2015 in Milaan

  Veel extra EXPO voordeel voor Le Club Accorhotels leden.

  Meer informatie

  Ontdek al onze aanbiedingen

  Boek

  Verblijf in een Suite Novotel in Europa

  En ontvang 15 % korting plus uw punten x3! Verken Europa door middel van het bezoeken van één van de 28 Suite Novotels verspreid over Europa!

  Boek

  2 Nachten, punten X2, ontbijt inbegrepen

  Houdt u ook van een lekker ontbijt na een nacht goed slapen? Verblijf in een van onze ibis Hotels in België, Nederland of Luxemburg en geniet van onze voordelen.

  Boek

  10% korting op Formule 1 en uw punten x2

  Verdubbel uw punten x2 wanneer u verblijft in Barcelona en ontvang daarnaast 10% korting op kaarten voor de Formule 1 Grand Prix in Barcalona op het Circuit de Catalunya.

  Boek

  Verdrievoudig uw punten in Frankrijk!

  Ongeacht waar u verblijft krijgt u uw punten x3: in Parijs, de Côte d'Azur, de Atlantische kust, Normandië. Reserveer uw verblijf in Frankrijk deze lente tot 30 april 2015 en ontvang punten x3.

  Boek

  Park, Sleep & Fly in België en Nederland

  Ga uitgerust op vakantie met onze Park, Sleep & Fly aanbieding in België en Nederland.

  Boek

  Speciale EXPO 2015 Milaan aanbieding

  Ontdek alle voordelen die u krijgt bij de EXPO 2015 Milaan. Vermenigvuldig uw punten x3 en ontvang een special cadeau in een hotel in Milaan. Daarnaast krijgt u in alle andere steden in Italië uw punten x2!

  Boek

  Ontvang tot 30% korting en 500 punten.

  Vertrek naar het Verenigd Koninkrijk of Ierland en krijg korting plus bonus punten. Maak nu een city trip of verken plekken waar u nog nooit geweest bent.

  Boek

  Spreekt u de taal van de Franse Rivièra?

  Vertrek uit de kou in Nederland en ga een zachte winter tegemoet in zuid-Frankrijk. Exclusief voor Le Club Accorhotels leden is er nu een actie: Gratis ontbijt, een Côte d'Azur Card en 500 bonus punten. Pak nu uw kans en uw koffers!

  Boek

  Verken het Iberisch schiereiland, 2x!

  Verblijf twee keer in twee maanden in een Spaans of Portugees hotel en ontvang 500 extra bonuspunten. Geniet van de cultuur en het heerlijke eten terwijl u geniet van een rioja. Plan uw vertrek vandaag en wees klaar om te genieten.

  Boek

  Boedapest winterinvitatie

  Maak kennis met onze cultuur en beleef een unieke ervaring! Boek en ontvang een gratis overnachting inclusief tickets voor een thermaalbad. Daarnaast bieden we u triple Le Club Accorhotels-punten.

  • Punten verdienen
  • Punten gebruiken
  • Aanbiedingen van onze partners

  *Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

  Klantenservice
  Mobiele apps

  Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.