Uw status

Uw punten

Nog punten of nachten

om uw kaart te ontvangen

Onze aanbiedingen en acties


Verken uw Pilsen paradijs!

Bezoek de magische stad Pilsen in 2015 en genieten van onze exclusieve leden aanbieding.

Meer informatie

VERRUIM UW HORIZON

Boek een overnachting in onze nieuwe hotels en spaar punten X4!

Meer informatie

Punten en kortingen bij autohuur!

Meer informatie

Ontdek al onze aanbiedingen

Boek

Punten x3 met een Mediterraanse zomer.

Geniet in warmere oorden met heerlijk eten en verdrievoudig uw punten! Boek nu uw vakantie in Italië, Griekenland en Israël en ontvang punten x3!

Boek

Zomer in Zweden

Sta versteld van de prachtige hoofdstad Stockholm, ontdek Göteborg, gelegen aan zee of vertrek naar het met creativiteit en cultuur verrijkte Malmö. Gratis ontbijt en punten x3 als u nu naar Zweden vertrekt en geniet van de zomer.

Boek

De perfecte zomer in Spanje en Portugal

Ontvang veel korting en uw punten x3 tijdens de perfecte zomer in Spanje en Portugal. Boek een verblijf bij Mercure of Novotel en ontdek het Iberisch Schiereiland!

Boek

Waarom ver reizen deze zomer?

Verken de veelzijdigheid van Zwitserland deze zomer. Verblijf in het weekend en ontvang punten x3, de bergen, meren en gezellige steden wachten op u.

Boek

Vertrek naar noord of zuid Spanje

Vertrek deze zomer naar het noorden en het zuiden van Spanje. Waarom geniet u niet in beide bestemmingen? Onze hotels in Bilbao, Granada en Sevilla zijn perfect om deze zomer door te brengen. Geniet van de gerechten en de cultuur van deze fantastische bestemmingen.

Boek

Boek en bezoek Boekarest!

Geniet van uw zomervakantie in een nieuwe bestemming en verdien 300 bonuspunten! Kies voor Roemenië deze zomer en geniet van een betaalbare vakantie in Boekarest, vanaf 25 euro!

Boek

Verdrievoudig uw punten in Wrocław!

Ontdek de magie van het Venetië van het Noorden! Bezoek Wrocław, geniet van een exclusief tarief voor leden en ontvang uw punten x3!

Boek

Oost-Europa wacht op u met bonuspunten!

Bezoek Oost-Europa deze zomer en profiteer van ontbijt voor €1,-! Ontdek prachtige bestemmingen en ontvang punten x2! Bij een tweede bezoek zelfs uw punten x4!

Boek

Sofitel Londen Picknick in het Park.

Ontvang tot 25% korting, 1000 bonus punten en een heerlijk gevulde picknickmand wanneer u 3 of meer nachten in het Sofitel St. James Londen verblijft.

Boek

Verken uw Pilsen paradijs!

Maak deel uit van een unieke ervaring! Ontdek de Culturele Hoofdstad van Europa 2015 en ontvang gratis toegangskaarten voor culturele evenementen.

  • Punten verdienen
  • Punten gebruiken
  • Aanbiedingen van onze partners

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Klantenservice
Mobiele apps

Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.