Uw status

Uw punten

Nog punten of nachten

in een deelnemend hotel

om uw kaart te ontvangen

Onze aanbiedingen en acties


Punten en kortingen bij autohuur!

Meer informatie

Frequente reiziger, ontdek de exclusieve kortingen en voordelen

Korting op de prijs, maar met dezelfde voordelen

Meer informatie

Ontdek, profiteer en boek met uw punten

Boek heel eenvoudig met uw punten en profiteer van extra voordeel.

Meer informatie

Ontdek al onze aanbiedingen

Boek

ROOM A LA CARTE 3H

Heeft u tijdens uw reis wel eens behoefte aan een rustige plek om even te ontspannen? Met ROOM A LA CARTE 3H 3U biedt Le Club AccorHotels haar leden de optie een kamer te boeken voor 3 uur tussen 6u en middernacht bij een van de 156 hotels in Frankrijk op elke dag van de week (aankomst uiterlijk 21u

Boek

Novotel Business Package Hongarije

Maak uw zakenreis zo comfortabel mogelijk. Boek een overnachting bij Novotel in Hongarije en profiteer van gratis ontbijt, gratis wifi in uw kamer én 150 bonuspunten!

Boek

Tot 10% extra korting in Italië!

Ervaar zelf 'La dolce vita' in het prachtige Italië en profiteer met ons OnlyOn tarief van een gegarandeerde korting tot wel 10%! Ontdek de rijke cultuur en historie van Italië.

Boek

Herfst kleuren in de BeNeLux!

Geniet van de prachtige herfst kleuren in België, Nederland of Luxemburg. Ontvang punten X3 voor uw verblijf en bent u Platinum lid? Dan ontvangt u maar liefst punten X4!

Boek

Kerstmarkten in Duitsland

Houdt u ook zo van de Duitse kerstmarkten? De gezellige sfeer in de mooie steden. Boek nu een verblijf en profiteer van onze Ledenkorting; altijd tot 10% korting! Zo wordt kerstshoppen ook nog eens voordelig.

  • Punten verdienen
  • Punten gebruiken
  • Aanbiedingen van onze partners

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Klantenservice
Mobiele apps

Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.


Volg ons