Uw status

Uw punten

Nog punten of nachten

in een deelnemend hotel

om uw kaart te ontvangen

Onze aanbiedingen en acties


VERRUIM UW HORIZON

Boek een overnachting in onze nieuwe hotels en spaar punten X4!

Meer informatie

De perfecte zomer in Zürich en Geneve!

Tijd voor een zomerse citytrip....

Meer informatie

Ontdek, profiteer en boek met uw punten

Boek heel eenvoudig met u punten en profiteer van extra voordeel.

Meer informatie

Ontdek al onze aanbiedingen

Boek

ROOM A LA CARTE 3H

Heeft u tijdens uw reis wel eens behoefte aan een rustige plek om even te ontspannen? Met ROOM A LA CARTE 3H 3U biedt Le Club AccorHotels haar leden de optie een kamer te boeken voor 3 uur tussen 6u en middernacht bij een van de 156 hotels in Frankrijk op elke dag van de week (aankomst uiterlijk 21u

Boek

Het bijzondere van Luxemburg.

Boek een van de bijzondere pakketten in Luxemburg en ontdek wat het groene hart van Europa allemaal te bieden heeft!

Boek

Tot 10% extra korting in Italië!

Ervaar zelf 'La dolce vita' in het prachtige Italië en profiteer met ons OnlyOn tarief van een gegarandeerde korting tot wel 10%! Ontdek de rijke cultuur en historie van Italië.

Boek

Novotel Den Haag City Centre: 25 jaar!

Boek een kamer bij Novotel Den Haag City Centre tussen 25/06 en25/07 en verblijf tussen 25/06 en 25/08 en ontvang €25 in punten (=1.250 punten)! Bovendien krijgt u bij check-in een echt Haagsch snoeppakket!

Boek

Perfecte zomer in Zürich en Geneve!

Beleef de pracht van de Zwitserse seten Zürich en Geneve: kunst, cultuur, festivals en dan afkoelen aan het meer. Dée idelae zomerbestemming en u ontvnagt ook nog een punten X3!

Boek

Zomer in het midden-oosten!

Boek onze zomer aanbieding: tot 30% korting inclusief ontbijt én extra 10% korting met OnlyOn. Bovendien maakt u kans op 1 miljoen punten!

Boek

Europa van noord naar zuid!

Reis door 5 verschillende landen deze zomer en ontvang 500 bonuspunten per verblijf! Ontdek Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië!

Boek

3 X extra punten in Frankrijk.

Reizen loont deze zomer! Voor uw 1e verblijf omtvangt u 200 bonuspunten, voor uw 2e verblijf ontvangt u punten X2 en uw 3e verblijf levert punten X3 op! Ontdek wat Frankrijk allemaal te bieden heeft!

  • Punten verdienen
  • Punten gebruiken
  • Aanbiedingen van onze partners

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Klantenservice
Mobiele apps

Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.


Volg ons